Biolage Replenishing oli-mist & Barry M Eyeshadow palette // Review

Здравейте,

    В днешният пост ще ви разкажа за два много интересни и забавни продукта, които са идеални за есента и съвсем скоро ще разберете точно защо. А какви са продуктите - сенки за очи в цветовете на скъпоценни камъни, с които да заблестите дори с най-меачния есенен ден и подхранващ олио спрей за коса тип мъгла , благoдарение на който косата ви да остане жизнена и подйранена дори и през студените месеци. Нека сега направо запона да ви разказвам за тях:

Crown Jewels - палитра сенки за очи BarryM *лимитирана серия*

    Есента за мен е сезон на експерименти - интересни модни комбинации, по-дръзки грим визии и забавни фотосесии в листата. Лятото е за ярките наситени цветове, а есента - jewel tones <3 или иначе казано метлани сенки в светове наподобяващи скъпоценни камъни - синьо, зелено, оранжево, кафяво... и всичко това съчетано с блясък - великолепно!


    Точно това има в тази палитра - 10 метални сенки в прекрасни zемни тонове. Да, няма нито един матов цвят, но с грим тенденциите напоследък не ви и трябва. В палитрата има: 2 цветъле цвята подходящи и за хайлайт на лицето и под веждата, 1 златисто-жълт цвят, който е наистина прекрасен, 2 червеникави цвята, по-тъмен и по-светъл, 1 черен цвят с много брокат, 1 грабващ син цвят, който изглежда страхотно на окото и останалите 3 цвята са различни брокатени нюанси на кафявото.

За сенките:

  • Сенките не са изключително наситени сами по-себе си
  • Всички цветове са изключително красиви и грабващи окото
  • Консистенцията им е много приятна
  • Текстурата е гладка, мека и не брокатените частици не се усещат
  • Сенките се нанасят най-добре с пръсти!
  • С добра основа издържат доста дълго време, но без такава след 3-4 часа се събират по сгъвките на окото
  • Не оцветяват кожата

    Сенките са в изключително компактна палитра, която е лека и можете да пренасяте със себе си на пъруваният, Хртиена е, което ми допада, тъй като съм забелязала, че при евентуално падане хартиените палитри се запазват по-дбре от пластмасовите.

Цена: 6,20 лв
От къде: ТУК

Biolage Replenishing oil-mist - Подхранващ спрей за коса с масла

    През лятото слънцето и солената вода изтущават и изсушават косата и колкото и да се грижим за нея през топлите месеци, захлаждането е глътка свеж въздух за косата и есента и идеалният момента да се погрижим по-задълбочено за нея.


    Replenish oil mist  е 100% натутален продукт и съдържа чисти и етерични масла. Маслиново масло - за здрава и блестяща коса. Слънчогледово масло - за защита от абсорбция на UV лъчи. Масло от пореч - за хидратация и здрав растеж на косата. Етерични масла от rockrose ( не открих как се превежда цветето), маточина и копър - за удоволствие на сетивата. Олиото е мултифукционално и дори е проложимо както за коса така и за кожа.
Ето и как може да бъде използвано то:

  • За дълбоко подьранване - нанася се на косата преди измиване - добре е да престои няколко часа или както аз правя за през нощта. По този начин косата се насища с нужните ѝ масла и когато я измиете е изключително мека и еластична
  • За лесно разресване - след измиване ако имате много плътна, гъста и твърда коса, олиото ще спомогне за по-лесното разресване и едновременно ще подхрани косъма.
  • За блясък и заглаждане - когато усетите. че косата ви има нужда нанесете малко количество на въхчетата или по стърчещите буйни кичури за по завършен и бляскав вид
  • За хидратация - олиото е отлично и за дълбока хидратация на сухи места по кожата като лактите, коленете и петите
ВАЖНО! - Бъдете изключително внимателни с олиото, наистина много малко ви трябва за да свържи нужната работа, С толкоча богато маслен състав е мноно лесно да омазните косата си лед като сте я измили ако прекалите с олиото. Ако си мислите, че ви трябва още - не е така a little goes a long was!

  Олиото е с наистина прекрасен състав, който освен че работи чудесно върху кожата и косата има и приятен ненатрапчив аромат. Много е икономично и това шишенце ще ви стигне за изключително дълго време. От както го имам съм изпитала ползите от него - косата ми е по-мека, по-лъскава и се усеща по-жива и еластична, като имате предвид, че аз изсветлявам и боядисвам своята коса, което допълнително изсушава краищета ѝ. Това масло обаче определено ѝ вдъхна нов живот.


Цена: 13,00 лв
От къде: ТУК

    Надявам се статията да ви е била полезна и да сте открили нещо интересно и полезно в нея. Ако трябва да ви препоръчам нещо, то това определено е олиото за коса, защото наистина е вълшебно и 100% натърално - a must have за всеки, който изтущав акосата си с боя, или топлина, или просто има нужда от нещо хидратиращо и подхранващо!

Arriverci


* Статията не е спонсорирана
* Продуктите ми са изпратени от Parfimo.bg
* Всички снимки и мнения са лично мои

Коментари

Популярни публикации