Акцент очна линия || Review

    Вече безброй пъти съм казвала, колко много обичам очните линии и как аз използвам именно тях най-често за да изряза себе си чрез грима, за да го направя по-различен или за да акцентирам по някакъв начин, било то на цвят, на сезон, на настроение... на каквото и да било.
    Очните линии, които ще ви покажа днес са от сайта Parfimo.bg, който както най-вероятно вече знаете предлага освен козметика и маркови парфюми от марки като Versace.



RIMMEL LONDON WONDER´SWIPE 2IN1 - Очна линия 1,7 ml Нюанс 005 Yassss

Белите очни линии винаги са много специфични и е наистина тругно да се намери някоя наистина бяла. В този ред на мисли и тази не е наситено бяла, а по-скоро брокатена, леко прозрачна и млено бяла. За акценти е супер, както и за да придадете блясък на вътрешната страна на окото например. Нанася се лесно, изсухва бързо, но и се маха лесно. Не е водоустойчива, и ако не си търкате очите няма да имате проблем с нея.
Лично аз най-често я изпозлвам върху черна или  кафява очна линия, за да промени цвета им и за да изпъкне, защото сама по себе си не е особено забележиа. Броката изпъква повече когато е на чисто око - без сенки и без груги цветове - така се получава много нежена и ефирма предимно ляста и свежа визия.
Ако търсите бяла очна линия - тази не е такава, но ако търсите забавна очна линия, с които да разнообразите грима си - тази определено е такава.


Можете да я намерите ТУК



RIMMEL LONDON WONDER´SWIPE 2IN1 - Очна линия 1,7 ml Нюанс 007 Crave Me

Тази oчна линия също като бялата има брокатени частици вътре и не е насито синя, а по-скоро тип хамелеон. Цвета ѝ се променя според светлината и ъгъла - преминава през синьо, лилаво и само брокатено. Може да се носи самостоятелно, защото цвета е една идея по-наситен, но аз и нея предпочитам да нанасям върху черна, за да изпъня повече синият цвят. Когато се носи самостоятелно опредлено броката изпъква повече.
Четката е хубава и отново се нанася лесно, но също не е водоустойчива и се отмива лесно. Поредната забавна очна линия, с която да разнообразите грима си и да акцентирате. Отново е много подходяща за свежи пролетни и летни визии, не че има някакви ограничения де.


Можете да я намерите ТУК


RIMMEL LONDON INK ME  - Очна линия 3,5 ml Нюанс 002 Gold

Ах, златната очна линия. Винаги имам такава под ръка, защото е много забавна. Тази има наситен златен цвят с много малки бласкави частици, а не брокат като предните две. Четката и е по-къса, което на мен не ми пречи, даже напротив - намирам по-късите четки за една идя по удобни, поне за мен. 
Цвета се носи самостоятелно напълно спокойно, няма нужда от тъмна основа. Отново не е водоустойчива, но е една идея по-издръжлива, защото тази линия освен за грим се води и за рисуване по лицето и тялото и носи на повече "бутане". Отново изсъхва бързо.
Любимо ми е да си правя лунички с нея през лятото, стоят много сладко, но най-често я изпозлвам във вътрешната част на клепача и на долния клепач, за да отвори погледа ми и се поличава страхотно. Определено я препоръчвам, и лично смятам, че всеки ентусиаст на очните линии би трябвало да има поне една златна  вколекцията си.


Можете да я намерите ТУК


RIMMEL LONDON INK ME - Очна линия 2,5 ml Нюанс 001 Blood Red

И по стара традиция оставям най-интересното за най-накрая - червената очна линия. Обожавам червена очна линия, с уговорката обаче че с нея трябва да се внимава, тъй като много бързо може грима ви да труне на зле и вместо да създадете забавен цветен акцент да започнете да изглеждате болни.
Аз я нося еиндвено на горният клепач и то в стабилно и открояващо се "крило". Тази очна линия отново е с по0къса четка. Не е водоустойчива и няма никакви блестящи частици - изсъхва напълно матова. Самата тя е малко по-течна и затова цвета носи наслояване, тъй като с едно нанасяне трудно става хубава и плътна лента с наситен цвят. Но след 2 слоя всичко е наред. Тя обаче е най-издръжлива от 4-те. Маха се лесно разбира се, но не толкова лесно колкото предходните 3. Не боядисва окото.
Както казах а злично я обожавам и света е разкожно наситено червено и цвета е наситен, нея ползвам най-често от четирите. Определено я препоръчвам! Ако абичате забавни визии цветната очна лиия си е must have!

Можете да я намерите ТУК





Надявам се тази доста забавила се статия да ви е от полза все пак. И четирите очни линии са много забавни и всяка има своя чар, Червената и златната се отличават за мен, тях изпозлвам най-често и ако се чудите между някоя - чудете се между тях ;)  Винаги съм в търсене на нещо по-ново и по-добро, така че съм отворена за вашите предложения и любимци :)

Arrivederci

Коментари

Популярни публикации