Нови придобивки от Parfimo.bg

Здравейте,

в днешният пост ще ви споделя няколко находки от последния месец. Всичко, което ще ви покажа можете да намерите в сайта Parfimo.bg, където има всичко от маркови парфюми, до декоративна козметика от марки като dermacol, както и добре познатите ни брандове.

Сет маски за лице L'Oreal Clay


    Изключително много харесвам тази серия на L'Oreal, използвала съм само сивата маска, но винаги съм искала да пробвам всичките. Само дето са доста скъпи, затова репших да пробвам този сет с еднократни дози и на трите. От опит ви казвам, че на мен 1 дозичка ми е за поне 2 използвания. Трите маски са:
  • Почистваща /зелена/ - предназначена е за мазни зони като носа, брадичката или челото, като главното ѝ действие е да матира
  • Детоксикираща /сива/ - тя е предназначена, да почисти кожата и да я освободи от токсините и замърсяванията - за зони, с повече черни точки или пъпки 
  • Ексфолираща /червена/ - за зони, в които кожата е по-мрачна, няма блясък, неравна е или дори леко загрубяла, тъй като самата маска има ексфолиращ ефект
    Като цяло маските са замислени така, че да се позлват едновременно, но за различни зони на лицето, тъй като носът ни може да е по-мазен, но бузите, например, по-сухи и с пъпчици, затова и е добре да изпозлваме различни маски. Всяка си има различно действие и това много ми харесва.
    Аз лично най-често изпозлвам сивата - нея имам и в цял размер, като нея я нанасям около носа/бузите и частта между веждите. Зелената слагам на брадичката и на самият нос, а червената изполвам за периметрите на лицето си, като нея най-често нанасям и цялостно.
    Маските работят страхотно, забелязва се ефекта от всяка една. Единствено трябва да имате едно на ум, че поради факта, че са на глинена основа, изсушават кожата и е добре да ги последвате с хубав крем/флуид, за да върнете хидратацията в кожата.
    Горещо препоръчвам всяка една! Разбира се, може да прецените, коя най-често бихте ползвали и да си вземете само нея, тъй като пълните размери не са особено евтини.

От къде: ТУК
Цена: 6,40 лв

Спирала MaxFactor 2000 Calorie Dramatic volume


    Това е първта спирала на марката, която пробвам и няма да крия - първият път изобщо не ми хареса, оказа се доста по-суха от колкото съм свикнала чисто нова спирала да е. Но продължих да я изпозлвам и ето какво харесвам в нея
  • Спиралата е значително по-суха от останалите дори когато се отвори за първи път
  • Четката е хубава - не е прекалено голяма или прекалено обемна
  • Спиралата разделя добре мисглите
  • Придава естествен, но забележим обем
  • Не се рони от миглите и издържа цял ден, без да се размазва

    На снимката съм с 2 слоя от спирала, а самата снимка направих около 2-3 часа след първоначалното нанасяне. Наистина спиралата не помръдва и не се размазва изобщо! Това е тествано на максимум, тъй като работя в пекарна, покрай печки и топлина по цял ден. 
    Определено много ми допадна, и се радвам, че не се оставих на първото си впечатление. Иползвам я почти месец и все още е в същото състояние - не е започнала да изсъхва в тубичката.
    Ако търсите добра (не феноменална) спирала, то побвайте тази ако не сте - за парите си е мнгого добра!

От къде: ТУК
Цена: 7,60 лв

Основа за сенки Dermacol


    Dermacol нашумя много покрай супер покривния фон дьо тен, който произвеждат, но аз не си падам по толкова покривни, затова реших, че искам да пробвам основата им за сенки.
    Основата идва в тубичка и е бяла на цвят, но при нанасяне цвета изчезва. Основата е на силиконова основа, което означава, че начина, по който работи е като изглажда кожата на клепача, за да се нанесат сенките, докато останалите основи залагат на това, да направят основата лепкава, за да се захванат сенките за по-дълго време.
    След нанасяне веднага се забелязва колко гладка става кожата и може веднага да се нанесат сенки - не е нужно да се чака да изсъхва. Не бих казала, че засилва цвета на сенките - не ги прави нито по-ярки, нито по-наситени, но определено им помага да останат непокътнати за по-дълго време. Това, че изглажда кожата спомага за нанасянето и преличането на цветовете, но що се отнася до брокатени сенки например - не ги фиксира на място за дълго.
  • Безцветна е
  • Лесно се нанася върху коректор/фдт без да ги отнема
  • Изглажда кожата и се усеща кадифено
  • Не лепне
  • Удължава "живота" на сенките
  • Не засилва цветовете 
  • Не е подходява за брокати

    Първият ред са сенките нанесени на чиста кожа, а вторият 9отдолу) са нанесени въргу основата. Нанесох и двата реда с пръст. Както можете да видите няма кой знае колко забележима разлика в пигментацията, но определено основата спомага за времетраенето на сенките.

От къде: ТУК
Цена: 6,10 лв

    Така се радвам, че най-после се връщам с нова статия. Подготвила съм ви още няколко интересни в идните седмици и се надявам да запася темпото си :)Споделете ми за някоий интересен продукт, с който сте се сдобили  скоро. От ме за днес - това е, хубав ден и до нови срещи

Arrivederci

* Статията не е спонсорирана
* Продуктите ви бяха изпратени от Parfimo.bg за ревю
* Всечки снимки и мнения са лично мои

Коментари

Популярни публикации